Solbeskyttende tøj til ferie & fritid

Lækkert udstyr til sol, strand og vand

Solbriller fra babybanz

No Comments »

Baby Banz: Endnu en stor fordel

 

Du ønsker dit barn til at vokse op og være den bedste, de overhovedet kan være. Hver dag kan du give dem de fordele, de har brug for, for at hjælpe dem med at lykkes over selv de mindste forhindringer. Ifølge CNN.com kan børn, der bliver udsat for meget UV-stråling udvikle kræft senere, da det skader deres celler og immunsystem.

 

Solbrille fra baby banzDette kan forebygges gennem ordentlig solbeskyttelse herunder solcreme og solbriller. Med baby Banz behøver du ikke længere at bekymre dig om solen skader øjnene på dit barn på nogen måde, som du går ture, gør ærinder, eller endda under leg. Det kan være svært at finde et par solbriller, der passer til dit barn, men baby Banz har produkter som passer alle, fra nyfødte til ti år for både drenge og piger.

 

Bortset fra de sundhedsmæssige fordele, der følger med at bære solbriller, er der også personlige fordele. Iført solbriller samtidig med at være udenfor kan lindre ubehaget dit barn kan opleve fra solen på deres følsomme øjne samt at forebygge eventuelle skader, der måtte opstå fra at de ikke at kunne se ordentligt på grund af solen.

 

Bekymret for, at dit barns nye solbriller måske bliver ødelagt eller ridset? Det er heller ikke et problem, da baby Banz tilbyder mulighed for at købe kasser til deres produkter. Baby Banz har dit område dækket, tilbyder at sende deres produkt ud til 40 lande med tre forhandlere i Australien, USA og Europa. I tilfælde af, at der er et problem med fremstilling af dit produkt, baby Banz omfatter også seks måneders garanti til dækning af eventuelle håndværksmæssige fejl med solbriller. Gear op og beskyt dit barn fra endnu et problem med at være udendørs og giver dem mulighed for at se godt ud!

Læs mere omkring Babybanz solbriller her

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.