Solbeskyttende tøj til ferie & fritid

Lækkert udstyr til sol, strand og vand

Hvem er Smartsunwear.dk

No Comments »

Virksomheden Smartsunwear begyndte at forhandle soltøj til børn i maj 2010. Det er alt lige fra uv-dragter til uv-badetøj. Firmaet er blevet utrolig populært på blot fire år, og det skyldes blandt andet deres gode kvalitetstøj til fornuftige priser, som samtidig lever op til både australske og new-zealandske standarder, mens meget af uv-tøjet også har vundet både internationale og nationale priser. Smartsunwear havde et mål om at kunne levere solbeskyttende tøj, som gjorde, at børnefamilier ikke længere behøvede at være bekymrede for at opholde sig i solen på grund af risikoen for, at børnene kunne blive solskoldet. Det mål må man i den grad sige, at Smartsunwear har fået indfriet. Med deres soltøj kan dit barn pjaske flere timer i poolen eller bygge sandslotte dagen lang, uden at I forældre skal bekymre jer. Barnet skal selvfølgelig stadig smøres ind de steder, hvor uv-tøjet ikke dækker, mens Smartsunwear også råder til, at barnet har solhat på.

Mærket Solamigos kom til i 2004 og på samme måde som Smartsunwear ønskede de også, at ethvert barn skulle kunne være sikker i solen. Derfor skabte de dragter og kjoler til både drenge og piger, som beskytter mod solens farlige uv-stråler, mens tøjet samtidig kan bruges i hverdagen, da det er utrolig komfortabelt at have på. Tøjet fra Solamigos er derfor ikke kun velegnet til at have på ved stranden og poolen, men hele sommeren igennem – også når barnet spiller fodbold, rider eller cykler. På Smartsunwear’s hjemmeside Smartsunwear.dk kan du finde et stort udvalg af de flotte dragter og kjoler i mange mønstre og farver.

Udover uv-tøj, solhat, solcreme og solbriller er der faktisk også en anden praktisk ting, som næsten er uundværlig ved stranden eller poolen, men som man som forælder tit glemmer – nemlig badesko. Badesko er geniale for børn at have på ved stranden, da de derved ikke bliver genereret af små sten og andre skarpe genstande. Ved poolen kan et par gode badesko også forhindre, at barnet falder og slår sig på de våde gulve. Til sidst, men ikke mindst, så undgår barnet også at blive smittet med fodvorter. Smartsunwear forhandler badesko fra flere forskellige brands, men især Imse Vimse er blevet populære til de yngste, da de sidder rigtig godt på foden og har en blød elastikkant. De fås i forskellige farver med søheste på til kun 119 kr., og er til børn i alderen fra 6 måneder til 3 år. De er lavet i våddragtsmateriale, og derfor tørrer de også hurtigt igen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.