Solbeskyttende tøj til ferie & fritid

Lækkert udstyr til sol, strand og vand

Sjov & sikker strandleg

No Comments »

Badeponchoer og badekåber med uv-beskyttelse

badekaabeDet er skønt at nyde solen på stranden eller ved poolen på en dejlig varm sommerdag. Men som vi alle ved, skal solen nydes med forsigtighed. Og ikke mindst børnene skal vi passe godt på i solen.

Giv dem en smart badekåbe eller badeponcho med uv-beskyttelse på, så kan de opholde sig lidt længere tid i solen uden risiko for at blive forbrændt.

Der er masser af forskellige smarte badekåber og badeponchoer at vælge imellem. De fås i et væld af flotte farver og med mange fine og sjove motiver, så der er noget til både de små og større piger og drenge.

Sjovt legetøj til strandturen

strandlegEn spand, en bold, et fiskenet og nogle forme til sandfigurer. Mere skal der ikke til. Så er der sørget for et par timers underholdning på strandturen for de mindste børn.

Ofte er vi dog tvunget til at betale dyrt for billigt plastiklegetøj, fordi strandlegetøj fylder for meget at have med i kufferten. Med legetøjet fra Funkit World kan du have dit eget kvalitetslegetøj med på ferien – og med hjem igen. Det kan foldes sammen, så det næsten ingenting fylder. Og børnene har noget sjovt, smart og godt legetøj at lege med.